Ökad konkurrenskraft med Product Lifecycle Management (PLM)

 
 

De flesta verksamheter lever under ett allt starkare konkurrenstryck och kraven på att lansera innovativa produkter snabbare och till lägre kostnad ökar. Trender som globalisering, ökade myndighetskrav och en högre affärskomplexitet påverkar alla företags konkurrenskraft oavsett storlek eller bransch. Lägg till de rådande utmaningarna i den globala ekonomin och det är uppenbart att effektiv produktutveckling är viktigare än någonsin.

PTC's Technology Forum är ett perfekt tillfälle att få inblick i de aktuella trenderna och lära sig mer om hur PTC’s lösningar kan optimera produktutvecklingsprocessen. Konferensdeltagarna kommer att få inblick i lösningar och tekniker för att effektivisera produktutvecklingen, stimulera innovationer och öka konkurrenskraften.
PTC’s Technology Forum är speciellt utformad för dig som är involverad i produktutvecklingsprocessen. Ta tillfället i akt och kom till Göteborg den 19 Maj, 2010. Träffa branschexperter, kolleger och diskutera bästa praxis för effektiv produktutveckling med PTC och våra partners.

Preliminär agenda
Vi håller på att färdigställa den slutgiltiga agendan men vänligen registrera dig redan nu så skickar vi dig den kompletta agendan inom kort.

Datum: 19 maj, 2010
Plats: Hotel Gothia Towers, Göteborg, Sweden
Tid: 09.30 – 19.00, inklusive avslutande mingel med cocktails
Ämnen: Följande är några av de intressanta ämnen inom PLM som kommer att presenteras och diskuteras under konferensen:
• Bästa praxis för hantering av miljö och kvalitetskrav
• Effektivt samarbete mellan Tillverkare, Underleverantörer och Partners
• Fokuserad hantering av interna och externa produktkrav
• Hantering av produktvarianter och konfigurering
Registrering: Klicka här eller besök www.ptctechnologyforum.com för att registrera dig.

 

 

 

Copyright © 2010, Parametric Technology Corporation